Over 4Grass

Vergelijking veldtypen

4Grass wil beheerders en bestuurders helpen bij het maken van onderbouwde keuzes. Daarom hebben we op een rij gezet hoe verschillende veldtypen presteren met het oog op bespeelbaarheid, duurzaamheid en kosten. Zo ziet u in één oogopslag welk veldtype het beste past bij de criteria die er voor u toe doen.

Voorbeeld-rapport

Hoe komen de gegevens tot stand?

Hofmeijer Civiel- en Cultuurtechniek en Act Global hebben op basis van jarenlange ervaring de gegevens over bespeelbaarheid aangeleverd. De gegevens over duurzaamheid zijn ontleend aan de onafhankelijke rapporten die een assessor in opdracht van NL Greenlabel heeft opgesteld over natuurgras, natuurgras plus, hybride gras, kunstgras (non-infill), kunstgras (geweven) en kunstgras (getuft). De gegevens over kosten zijn aangeleverd door Hofmeijer Civiel- en Cultuurtechniek. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de tabel.

4Grass rekentool

Weet u nog niet hoeveel speeluren uw nieuwe of te renoveren veld moet kunnen dekken? Vul dan snel de 4Grass rekentool in! U ontvangt binnen vier stappen een gratis veldadvies met kostenoverzicht.